Felmérés

Egy felmérés szerint a mikro- és kisvállalkozások 44 %-ának nincs honlapja. Sokan a személyes kapcsolataikban bíznak, 34% sajtóban és szórólapon hirdet. 61% szeretne ugyan megjelenni a neten, de pénzhiányra hivatkozva halogatja. 47% beérné valamilyen ismerős által "buherált", ingyenes honlappal. Valóban, az Interneten olcsón is meg lehet jelenni. De nem mindegy, hol és milyen eredménnyel akarjuk vállalkozásunkat hirdetni!

kalauz-hu-logo.png

Készíttessünk méregdrága céges weboldalt?

2011.01.25. 21:18 lovaszij

 

Nem hinném, hogy ez okos lenne, de annyi biztos, hogy nem kifizetődő! Egy kis- és középvállalkozásnak nincs pénze több millió forintos, egyedi weboldalra.

Persze jó lenne, ha futná a pénzünk egy profi honlapra! Mert egy testreszabott, dizájnos, sok hasznos funkcióval ellátott, interaktív, tartalmas, egyedi honlap csakugyan jó szolgálatot tenne vállalkozásunknak. Segítene a vevőszerzésben és a vásárlók megtartásában. Abban, hogy megtaláljon minket a vevő, és ha kiváló minőségű árucikket vagy szolgáltatást kap tőlünk, legyen hűséges, visszatérő ügyfelünk.

Hozzáértő szakemberek olyan honlapot tudnának nekünk csinálni, amit a Google kedvelne, mert  elvégeznék rajta azt a rendkívül bonyolult munkát is, amit szakmai berkekben keresőoptimalizálásnak hívnak. Mert ha a Google kedvelné a honlapunkat, napról napra szállítaná rá az érdeklődőket, a kiválóan megkomponált honlapunk pedig egy részükből naponta csinálna vevőt, pénzes ügyfelet... Istenem, de szép is lenne...!

Akinek van pénze, természetesen azt tanácsoljuk, készíttessen igényes, saját, egyedi honlapot! Nagyon jó, ha van! Biztos, hogy vevőket hoz...

De nincs az a gyönyörű céges honlap, aminek a látogatottságát ne lehetne növelni! Ha pedig eleve nem vagyunk elégedettek saját honlapunk látogatottságával, mindenképpen keressünk olyan lehetőségeket, amelyek megnövelik a vevőszerzés esélyeit!

Hogy mi lenne a megoldás?

Megtudhatja a következő bejegyzésben...

Ajánljuk azoknak is, akiknek jó minőségű honlapjuk van, és azoknak is, akiknek még egyáltalán nincs honlapjuk a világhálón!

 

**********

Szeretne több vevőt a vállalkozásának? 

http://www.kalauz.hu/portal/segitunk